Ny hemsida!

Nu har jag gjort en ny hemsida som förhoppningsvis är bättre än den förra och iallafall lättare att arbeta med! Kanske blir det tätare uppdateringar nu!

Det har hunnit hända massor sen jag skrev nåt sist...

 

Vintern har inte varit rolig, temperaturen har legat mellan -20 och -35 hela vintern. Som kallast hade jag -40 nere i stallet och då är man inte jättesugen att överhuvudtaget gå utanför dörren. Mina hästar har iallafall fått vila upp sig ordentligt över vintern... ;) Skönt att den tiden är över, nu har vi riktigt varmt och skönt så hästarna har fått börja jobba lite igen.

 

Jag är otroligt nöjd över mitt val att lämna Seidur till Hjalti och Camilla för inridning och träning! Just nu tränas han för fullt inför avelsvisningen på Wången som närmar sig med storm steg, det är knappt en månad kvar.....spännande! Han kommer att stå kvar nere i Östersund och ta emot ston efter visningen.

 

Seidur har varit med på DilleGårds Istölt 19 mars, naturligtvis fanns vi på läktarplats. Det var en upplevelse att få se alla fina hästar och duktiga ryttare och även få uppleva stämningen i ishallen! Extra kul var det ju förstås att få se sin egen häst på isen tillsammans med elittävlingshästar och 1:a klass hästar att han dessutom gjorde en kanon tävling gjorde ju inte saken sämre.... ;) Det är inte alla hästar som stått på samma prisutdelning som Hjalti och Reynir men det lyckades Seidur med på sin livs första tävling endast 5 år gammal och knappt riden ett år ännu! Många var naturligtvis imponerade av hans insats trots sin ålder, han var yngsta hästen där. Nu har han bevisat att han har möjlighet att kunna slåss med eliten om topplaceringarna framöver....så jag håller tummarna att utvecklingen fortsätter åt rätt håll!

 

 /Cecilia 

 

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Camilla (Fasi :)) » Nu är han här....Divar sonen.:  ”Vilken jättefin kille! Jag skulle säga att han är skimmel född isabell. :)”

  • Frida » Hälsningar från Frida & Ganti!:  ”Åh va roligt att du lagt ut bilder:-) Superfina Ganti! Han har skött sej exempla..”

  • Nina » Midnattstrav...:  ”Tack kära vän för de fina orden .. ja, hon är fantastisk min Ärta och jag är såå..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-