Snart dax för Wången!

Nu har jag anmält Seidur till avelsvisningen på Wången! Pratade med Hjalti tidigare idag och han tycker Seidur är i bra form och bara nöjd med honom. Vi ska ju inte glömma bort han han bara är 5 år och knappt riden ett år totalt än....

Camilla skickade några fina bilder när Hjalti och Seidur var iväg till Wången och tränade under förra veckan, alltid lika roligt att få när man inte ser honom så ofta!

 

Vi har bokat stuga på Wången hela visningsveckan, skönt att komma iväg en sväng och bara försöka koppla av och njuta av alla fina hästar! När vi ändå är på "minisemester" passar vi nog på att göra annat som inte är häst eller bilrelaterat, kan ju bli lite mycket av dessa hästkrafter av olika slag annars...restan av sommaren är jag rädd för att vi tillbringar på olika rallycrossbanor i landet. Visserligen tycker jag det är roligt att se, speciellt nu när sambon fått ihop nybilen efter en säsongs uppehåll. Här hemma kollar vi tävlingskalendern för RC och bokar semester efter det.... ;)

 

/Cecilia

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Camilla (Fasi :)) » Nu är han här....Divar sonen.:  ”Vilken jättefin kille! Jag skulle säga att han är skimmel född isabell. :)”

  • Frida » Hälsningar från Frida & Ganti!:  ”Åh va roligt att du lagt ut bilder:-) Superfina Ganti! Han har skött sej exempla..”

  • Nina » Midnattstrav...:  ”Tack kära vän för de fina orden .. ja, hon är fantastisk min Ärta och jag är såå..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-