Beslutsångest!?

Idag har Seidur varit iväg och gjort sin obligatoriska spattröntgen inför visningen, han var jätteduktig enligt rapport från Camilla. Allt var bara bra, så nu är det bara hålla tummarna för visningen... Nu börjar det kännas spännande!

Seidur har en halvbror, Ess från Hökebo (han är också efter Sær) som ägs av Thilde Höök, han fick en riktigt fin bedömning under helgen även han 5 år gammal.

 

Jag passade på att fota Ganti igår, fick några bra bilder och tanken är/var att kunna sätta ut annons på honom. Har ju tänkt sälja honom länge men det är lättare sagt än gjort, redan när Rán betäcktes så bestämde jag mig för att detta föl skulle säljas, har dragit på det länge nog av olika anledningar. Nu har han han hunnit bli 3 år, snygg och jättetrevlig så jag funderar om man inte skulle behålla honom ett tag till och iallafall rida in och se vad det blir av honom. Men men man kan ju inte spara på alla hästar och jag har definitivt inte tiden som krävs med ytterligare en träningshäst. Förståndet säger en sak och hjärtat en annan, vi får väl se hur det blir...

 

/ Cecilia

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Camilla (Fasi :)) » Nu är han här....Divar sonen.:  ”Vilken jättefin kille! Jag skulle säga att han är skimmel född isabell. :)”

  • Frida » Hälsningar från Frida & Ganti!:  ”Åh va roligt att du lagt ut bilder:-) Superfina Ganti! Han har skött sej exempla..”

  • Nina » Midnattstrav...:  ”Tack kära vän för de fina orden .. ja, hon är fantastisk min Ärta och jag är såå..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-