Äntligen åker vi!!!

Efter flera års väntan så är det äntligen dax att hoppa in i bilen & börja rulla söderut.....vi har en resa på drygt 80 mil innan vi är framme i Östersund och Wången. Bedömningarna börjar tidigt i morgon så jag hoppas sambon kommer hem från garaget snart (skulle "bara" kolla rallycross bilen lite) så det inte blir alltför sent, gissar att det iallafall blir flera stopp efter vägen. Jag har då hunnit packa bilen och gått flera varv i lägenheten så inget är glömt, man trampar runt som en äggsjuk höna =)

 

Det är inte lätt att fixa ihop häst, hund och kattvakt när man ska iväg någonstans, lite pusslande blir det ! Jag är lyckligt lottad som har folk omkring mig som ställer upp när det behövs! Mina snälla föräldrar som ställer upp med hundpassning, kattvakt och vattning av blommor. Dessutom är jag otroligt tacksam att Emilia är i krokarna så hon kan hålla koll på mina hästar! Kicki och Veronica som alltid är snabb att erbjuda hjälp om det behövs.....TACK!! =)

Jag ska kanske nämna sambon oxå som ställer upp och följer med på allt ;)

 

GRATTIS till min älskade mamma som fyller år idag! Vi hann bara vara dit en snabb sväng igår och fira henne, jag och Anton hade iallafall bakat en jordgubbstårta åt henne.

 

Tjejerna släppte vi på bete igår, det var nog ganska uppskattat men tanterna gjorde inte mycket väsen av sig, några bocksprång sen var det bara gräset som var intressant. Rán är lite väl rund om magen så hon hade gärna fått springa lite extra.....

 

Håll tummar och tår att min guldklimp får en bra och rättvis bedömning den här gången!

Rapport kommer så småning om.... ha det bra så länge för det ska iallafall vi ha!

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Camilla (Fasi :)) » Nu är han här....Divar sonen.:  ”Vilken jättefin kille! Jag skulle säga att han är skimmel född isabell. :)”

  • Frida » Hälsningar från Frida & Ganti!:  ”Åh va roligt att du lagt ut bilder:-) Superfina Ganti! Han har skött sej exempla..”

  • Nina » Midnattstrav...:  ”Tack kära vän för de fina orden .. ja, hon är fantastisk min Ärta och jag är såå..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-