Skendräktig igen!?

Det har gått ca två veckor sen jag la ut annons på Ganti och intresset har faktiskt varit större än väntat! Så nu har jag ångest över att han kanske får flytta till ett nytt hem snart, jag har ju själv valt att sälja, man kan ju inte spara allt ändå känns det tungt. =(

Jag har ju varit med ända sen han föddes och sett honom utvecklas under alla år, känns som att man ska skicka iväg sitt barn. Kan bara hoppas att han får komma till någon som verkligen älskar honom och tar hand om honom på bästa sätt, sånt är ju tyvärr jättesvårt att veta som säljare. Magkänslan säger rätt mycket så jag håller tummarna för att han hamnar hos dom trevliga tjejerna som var och tittade på honom norrifrån. =)

 

Tjejerna går fortfarande på bete men jag funderar om det inte är läge att ta hem dom igen... upptäckte att Rán är skendräktig igen!! *suck* Inte konstigt hon är enormt fet, hon har ju bara blivit rundare och rundare om magen fast hon knappt fått mat. Förra året var hon också skendräktig och fick mjölk, gissa om hon var supernöjd när lilla Maja ville dia! Maja tyckte nog det var jättebra, först tog hon en slurk hos mamma och sen hos farmor. Den lyckan var ju dock kortvarig när Rán fick flytta till en egen hage ett tag. Rán verkar vara lite fölsjuk så det kanske är läge att betäcka, hon är dessutom en kanonfin mamma och verkar trivas med att ha småttingar att ta hand om.

 

/Cecilia

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Camilla (Fasi :)) » Nu är han här....Divar sonen.:  ”Vilken jättefin kille! Jag skulle säga att han är skimmel född isabell. :)”

  • Frida » Hälsningar från Frida & Ganti!:  ”Åh va roligt att du lagt ut bilder:-) Superfina Ganti! Han har skött sej exempla..”

  • Nina » Midnattstrav...:  ”Tack kära vän för de fina orden .. ja, hon är fantastisk min Ärta och jag är såå..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-