Kanonsommar!

Vilken sommar vi har!! Varmt & skönt, dessutom har vi fortfarande ovanligt lite insekter, hästarna är knappt bitna alls. Gräset växer då som aldrig förr & bete har jag kvar hur mycket som helst! Synd bara att dom blir så rund om magen att gå å äta dygnet runt.

Stona har vi tagit hem för snart två veckor sen, då hade dom hunnit beta i 4 veckor & det kändes som att det får räcka för dom med tanke på deras figurer, både Rán & Sessa ser nämnligen högdräktiga ut- inte så kul. Ganti & Undri däremot står fortfarande kvar men dom rör sig på ett helt annat sätt så dom håller sig i ganska fin form, till skillnad mot tanterna som knappast skulle bemöda sig med att överhuvudtaget ens tänka tanken på att springa när det finns mat som måste ätas!

 

Jag har börjat sätta igång Rán igen efter betet, skulle vara kul att få henne i ordentlig form igen. Får se hur det blir till hösten/vintern när jag helst ska hinna rida & hålla igång 3 hästar. Men man får väl göra som en del andra, tänka på mig själv i första hand & skita i resten! Undra hur länge jag skulle klara av det!? Fast det skulle nog vara väldigt skönt att kunna göra det, tänk vad mycket tid man får över om man slipper städa, plocka undan en massa saker, tvätta kläder, handla & laga mat! Ja, sen sonen då....han borde väl kunna vara minst 12 timmar om dagen på dagis, det räcker väl om man ser en bild av honom ibland eller????

Näää, det är nog inte riktigt min stil, kanske därför man känner sig så sliten jämnt!? I mitt nästa liv ska jag bli kille, så det så!!  ;)

 

Angående försäljningen av Ganti så kan jag bara säga att man får sålla friskt bland spekulanterna, det finns otroligt många oseriösa eller kanske bara okunniga? som hör av sig, man blir nästan mörkrädd över vissa mail som kommit! Nåja, några har faktiskt varit i mitt tycke riktigt seriösa oxå, tackålov får jag väl säga! Jag kommer aldrig att sälja honom till någon om det inte känns rätt för mig! Min vackra prins förtjänar bara det allra bästa, iallafall enligt mitt tycke!

/Cecilia

Vackra Ganti.......

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Camilla (Fasi :)) » Nu är han här....Divar sonen.:  ”Vilken jättefin kille! Jag skulle säga att han är skimmel född isabell. :)”

  • Frida » Hälsningar från Frida & Ganti!:  ”Åh va roligt att du lagt ut bilder:-) Superfina Ganti! Han har skött sej exempla..”

  • Nina » Midnattstrav...:  ”Tack kära vän för de fina orden .. ja, hon är fantastisk min Ärta och jag är såå..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-