Midnattstrav...

Lyckades pricka in dagens trevliga träningsrunda med Seidur mellan regnskurarna, precis när vi kom hem på stallplan började regnet ösa ner igen...det låter som att det hotas med regn hela helgen. Hoppas verkligen dom har fel! Visserligen är det bra för växtligheten att det kommer vatten, jag har kollat betet senast idag & det är inte mycket att hurra för. Förhoppningsvis får vi lite värme nu efter allt regnande så då borde växande ta fart på allvar.

 

Träningen med Seidur går framåt & vi kämpar på med konditions & styrketräning. Planeringen är att visa om honom under 2013. Förhoppningsvis har han då hunnit lägga på sig mer muskler & blivit ännu snyggare & framför allt starkare!

 

Min bästa vän ska starta sin fina egen uppfödda "Ärtan" i Boden på lördag. Då är det midnattstrav med V75, jag hade planerat att åka ner men nu blir det tyvärr inte så. Får nöja mig med att sitta bänkad framför TVn & nervöst hålla tummarna! Tänk att lyckats föda upp en så bra häst så man platsar i så stora sammanhang som V75! Dessutom har "Ärtan" hunnit springa in massor av pengar redan... & jag håller verkligen tummarna för att det blir mycket mer! Grattis Nina till en så lyckad uppfödning & lycka till även i fortsättningen! Vi hejjar på er hemifrån soffan!!

Nina Linnaties fina uppfödning Somebody´s Darling.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Camilla (Fasi :)) » Nu är han här....Divar sonen.:  ”Vilken jättefin kille! Jag skulle säga att han är skimmel född isabell. :)”

  • Frida » Hälsningar från Frida & Ganti!:  ”Åh va roligt att du lagt ut bilder:-) Superfina Ganti! Han har skött sej exempla..”

  • Nina » Midnattstrav...:  ”Tack kära vän för de fina orden .. ja, hon är fantastisk min Ärta och jag är såå..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-