Semester & bete

Det har varit blött & kallt så jag hade nästan gett upp hoppet om en sommar men lagomt till min semester har solen & värmen infunnit sig! Kunde inte blivit bättre! =) Jag har unnat mig hela sex veckors semester i år...så än har jag drygt fyra veckor kvar innan det är dax att kliva in i lastbilen igen. På tal om jobb så var det ju tur att jag orkade stå ut med eländet som vi hade ett tag för nu har det löst sig på absolut bästa sätt på jobbet! Jag fick som jag önskade...& att slippa min gamla arbetsledare var som att vinna på lotto så jag är mer än nöjd! =)

 

Jag & Seidur har börjat hitta varann & det funkar kanonfint nu när jag lyssnat på Camillas råd & litar mer på mig själv & min ridning. Det känns att Seidur har blivit starkare i kroppen & har lite mer ork än tidigare, det märks på framåtbjudningen....... Ska bli roligt att se hur mycket han hinner utvecklas innan hösten/vintern & spännande att höra vad Camilla har att säga om honom när hon kommer upp.

Han är så otroligt rolig att rida så jag vill knappt kliva av...förstår inte hur jag ska klara av att skicka iväg honom igen. =(

 

Stona har äntligen fått komma ut på bete, där myser dom i godan ro...

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Camilla (Fasi :)) » Nu är han här....Divar sonen.:  ”Vilken jättefin kille! Jag skulle säga att han är skimmel född isabell. :)”

  • Frida » Hälsningar från Frida & Ganti!:  ”Åh va roligt att du lagt ut bilder:-) Superfina Ganti! Han har skött sej exempla..”

  • Nina » Midnattstrav...:  ”Tack kära vän för de fina orden .. ja, hon är fantastisk min Ärta och jag är såå..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-