Tävlingspremiär!

Rán & den lilla killen med dom långa benen som har vuxit upp & idag är en mycket stor & stilig herre! Här är Seidur endast en dag gammal.... Rán & den lilla killen med dom långa benen som har vuxit upp & idag är en mycket stor & stilig herre! Här är Seidur endast en dag gammal....

Om jag var stolt uppfödare till Seidur tidigare så är det inget emot nu... =)

 

Seidur har varit nere hos Camilla & Hjalti på träning sen i början på mars i år. Allt flyter på bra & i söndags startade han sin livs första ovalbanetävling, Gneistis vårkval nere i Östersund. Seidur startade en T2 med Hjalti i sadeln och han skötte sig alldeles utmärkt och fick fina poäng, hela 6,87!! Att han dessutom väckte mycket uppmärksamhet hos hästfolket gjorde ju inte saken sämre. Ingen dålig tävlingspremiär alltså! =)

 

Nästa tävling han är anmäld till blir redan om knappt två veckor på Romme & Hjalti kommer även fortsättningsvis att tävla honom under 2013. Så spännande!!

 

Själv har jag alltid trott på min prins men det är skönt att även andra lägger märke till honom & får se vilken kapacitet han har, min fina kille.♥

 

Så till alla stoägare som gått & funderat säger jag bara: Passa på att betäcka med honom nu! I år kostar en betäckning endast 8500:- & han kommer förmodligen aldrig att vara så billig nå´mer! Seidur kommer att stå i Östersund hos Camilla & Hjalti på handbetäckning säsongen 2013.

 

Här hemma har stoflocken fått en ny medlem, fina 1a klass stoet Grágás som flyttade in i början av april. En otroligt gullig & harmonisk tjej som funnit sig väl i flocken & verkar trivas bra med sina nya kompisar. Hon är dräktig med Divar från Lindnäs & beräknas föla i slutet av juli sen har jag tänkt att hon ska få en dejt med gårdens egna skönhet, Seidur! 

 

/Cecilia

 

Grágás, april 2013

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Camilla (Fasi :)) » Nu är han här....Divar sonen.:  ”Vilken jättefin kille! Jag skulle säga att han är skimmel född isabell. :)”

  • Frida » Hälsningar från Frida & Ganti!:  ”Åh va roligt att du lagt ut bilder:-) Superfina Ganti! Han har skött sej exempla..”

  • Nina » Midnattstrav...:  ”Tack kära vän för de fina orden .. ja, hon är fantastisk min Ärta och jag är såå..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-