Nu är han här....Divar sonen.

Grágás med vackra sonen som här bara är 15 timmar gammal. Grágás med vackra sonen som här bara är 15 timmar gammal.

Kvart i tio på söndagkväll gick vattnet & lite drygt 10 minuter senare var han ute! En rejält stor kille, drygt 90 cm i manken med en häftig färg! Jag bodde i stallet från fredagkväll till måndag med undantag då jag smet hem för att snabbduscha...så egentligen var det rätt lindrigt även om det inte kändes så under helgen när man var vaken så gott som dygnet runt. Niklas & Anton har åkt iväg på Norrlandsveckan (rallycrosstävling) & blir borta totalt 10 dagar, så jag bara haft mig själv & hunden att tänka på. Tur man har en snäll mamma som tror att jag svälter ihjäl om hon inte kommer med mat! ;)

Mamman är skimmel, född isabellskäck & pappa är gulsvart. Någon som vågar sig på en gissning av hans färg?? ;) Själv skulle jag kanske gissa på riktigt ljust gulsvart eller isabell...men jag måste erkänna att det här med islandshästens färger är jättesvårt. Fin är han iallafall oavsett vilken färg det är!=)

Läcker färg! Fick kommenaren "ser ut som en isabell som bor i ett lerträsk", bättre än så kan man nog inte beskriva hans färg! =)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Camilla (Fasi :)) » Nu är han här....Divar sonen.:  ”Vilken jättefin kille! Jag skulle säga att han är skimmel född isabell. :)”

  • Frida » Hälsningar från Frida & Ganti!:  ”Åh va roligt att du lagt ut bilder:-) Superfina Ganti! Han har skött sej exempla..”

  • Nina » Midnattstrav...:  ”Tack kära vän för de fina orden .. ja, hon är fantastisk min Ärta och jag är såå..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-