Nytt år med nya möjligheter!

Stalltermometern 18 januari 2014. Stalltermometern 18 januari 2014.

Jag har inte haft varken lust eller ork att uppdatera något här på sidan så jag har helt enkelt låtit bli! Men nu har jag försökt lägga saker å ting bakom mig & tar nya tag så vi hoppas 2014 blir ett bra år på alla sätt & vis.

Solen har börjat komma fram & dagarna har blivit märkbart ljusare, det är en härlig tid som kommer... Nu längtar jag tills man känner av att solen orkar värma lite!

Även om det är vackert ute nu med strålade sol & gnistrande snö så vill man helst avnjuta det inomhus med en kopp varmt te när termometern kryper ner mot närmare 40 minusgrader. *brrr* Av förståeliga skäl har det inte blivit så mycket träning av hästarna på ett tag.....


God fortsättning på 2014!

/Cecilia

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Camilla (Fasi :)) » Nu är han här....Divar sonen.:  ”Vilken jättefin kille! Jag skulle säga att han är skimmel född isabell. :)”

  • Frida » Hälsningar från Frida & Ganti!:  ”Åh va roligt att du lagt ut bilder:-) Superfina Ganti! Han har skött sej exempla..”

  • Nina » Midnattstrav...:  ”Tack kära vän för de fina orden .. ja, hon är fantastisk min Ärta och jag är såå..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-