Ljus framtid !?

Gandalf, januari 2014 Gandalf, januari 2014

Många nyfikna frågor & funderingar har jag fått! Lite info kan jag avslöja... ;)

Nu är det snart 3 veckor sen jag skickade iväg min fina Seidur till en mycket trevlig person som jag själv tycker verkar ha en väldigt trevlig attityd & inställning till dessa härliga islandshästar. Vi verkar dela samma syn på hästhållning i det stora hela & att personen dessutom har tunga meriter inom islandshästvärlden gör ju knappast saken sämre! Jag önskar inget hellre än att Seidur ska få en rättvis chans med bästa förutsättningarna för att kunna visa vad han går för, min vackra kille! Så den här gången har jag följt min magkänsla & jag hoppas verkligen att den är rätt! =)

Första rapporterna från Seidur har varit mycket mer positiva än väntat & det känns så spännande att se vad detta kommer att utvecklas till! Han är iallafall väldigt omtyckt av alla på sitt nya ställe....& dom tycker att han har en väldigt ljus framtid!!

Mitt lilla charmtroll, Gandalf växer så det knakar...supertrevlig individ som har en väldigt läcker färg. Han rör sig riktigt fint även om det är sällan jag lyckas få se honom i rörelse.

Om allt går som det ska så kommer vi att få tillökning i hagen till sommaren, Sessa är dräktig med Seidur & beräknas föla i juni. Tyvärr var ingen av dom andra stona dräktiga, hade varit roligt att ha fler fölisar så dom har lekkompisar. Tur att Maja mer än gärna leker med Gandalf.

Till alla er som undrar VEM det är som fått äran att förvalta min fina hingst, Seidur....får tyvärr vara nyfikna en stund till! För jag tänker "suga på karamellen" ett tag till. =)

Nu ska jag krypa ner under filten i soffan med en kopp varmt te & försöka kurera mig. Känt mig risig hela vecka med feber, rinnande näsa, hosta & enorm huvudvärk. Kombinera det med nattskift & alldeles för lite sömn är tydligen inte bra för nu har jag tungt att andas & ont i lungorna. =(  Vet inte om man ska skylla på fattigdom eller dumhet när man går på jobbet trots att det snurrar i huvet & man knappt orkar stå upprätt. I natt ska jag iallafall vara hemma!! (åjo, jag har dåligt samvete mot chefen trots att jag verkligen är sjuk & borde varit hemma hela veckan men sån är jag)

/Cecilia

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Camilla (Fasi :)) » Nu är han här....Divar sonen.:  ”Vilken jättefin kille! Jag skulle säga att han är skimmel född isabell. :)”

  • Frida » Hälsningar från Frida & Ganti!:  ”Åh va roligt att du lagt ut bilder:-) Superfina Ganti! Han har skött sej exempla..”

  • Nina » Midnattstrav...:  ”Tack kära vän för de fina orden .. ja, hon är fantastisk min Ärta och jag är såå..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-