Sommar....

När det äntligen kom lite varmare väder så behagade även Sessa föla... På morgonen den 26 juni föddes ett fint stoföl, en kopia av stora syster Maja. Allt har gått bra & hon är frisk, busig & helt underbart jättesöt! =)

Seidur har hunnit tävla SM med Reynir i sadeln & där blev det en 11:e plats i T2 uttagningen med hård konkurrens. Med tanke på att det är hans livs 5e tävling så är jag nöjd, han är iallafall hack i häl på dom bästa som har mkt mer erfarenhet. Det ser bra ut inför framtiden!

Kolla in dom fina bilderna från SM på Johanna Bergs sida!

Just nu har vi närmare 30 grader varmt i skuggan så vi njuter för fullt & har redan glömt att man fick ha vinterjacka & mössa på när man grillade på midsommarafton i några få blygsamma plusgrader samtidigt som det kom stora vita "lappvantar" från skyn!

Njut av sommar & semester för det gör jag iallafall!!!!

/ Cecilia

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Camilla (Fasi :)) » Nu är han här....Divar sonen.:  ”Vilken jättefin kille! Jag skulle säga att han är skimmel född isabell. :)”

  • Frida » Hälsningar från Frida & Ganti!:  ”Åh va roligt att du lagt ut bilder:-) Superfina Ganti! Han har skött sej exempla..”

  • Nina » Midnattstrav...:  ”Tack kära vän för de fina orden .. ja, hon är fantastisk min Ärta och jag är såå..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-