Allvaret börjar....

Frida & finaste Ganti. Frida & finaste Ganti.

Maja som hunnit fylla 4 år har nu påbörjat resan till att bli ridhäst på allvar. Jag har lånat ut henne till en tjej som ska göra C-tränarprovet under hösten. Ett bra tillfälle dök upp & jag slipper själv tidspressen med allt jobb det innebär, jag hoppas att det visar sig vara ett klokt beslut jag tagit. Även om man vet att dom hamnar i "goda händer" så är det alltid jobbigt att lämna bort hästarna.

Undri som hunnit fylla 5 år & inte varit tillräckligt redo mentalt för inridning tidigare, har nu fått mogna på sig & även han har påbörjat resan mot ridhästlivet. Det är en otroligt härlig kille som jag hoppas kunna behålla själv som ridhäst. Trots att många hästar strosar på gården har jag inte suttit på hästryggen sen Seidur åkte i januari, så ridsuget börjar vara stort nu!!

På tal om att lämna bort så har jag äntligen hälsat på Ganti som jag sålde till Frida i Lycksele för 3 år sen. Han är en välmående, trevlig & harmonisk grabb som ser ut att trivas alldeles förträffligt med sin matte som verkligen älskar sin ögonsten. Känns skönt när man hittar såna köpare till sina uppfödningar...

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Camilla (Fasi :)) » Nu är han här....Divar sonen.:  ”Vilken jättefin kille! Jag skulle säga att han är skimmel född isabell. :)”

  • Frida » Hälsningar från Frida & Ganti!:  ”Åh va roligt att du lagt ut bilder:-) Superfina Ganti! Han har skött sej exempla..”

  • Nina » Midnattstrav...:  ”Tack kära vän för de fina orden .. ja, hon är fantastisk min Ärta och jag är såå..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-