Allt blir inte som man planerat...

Mozart & Gandalf Mozart & Gandalf

Det här med att lämna bort hästarna är tydligen inte min grej.... "Gör om & gör rätt!"
Maja kom hem knappt en månad efter att hon blev utlånad & nu tränar jag henne själv. Det kommer att ta tid med tanke på att jag oftast är ensam & inte alltid har möjlighet att få hjälp, men hur som helst så måste det lösa sig. Hon är klok & förstår ganska snabbt vad man begär av henne även om hon har mycket vilja & lite egna ideér emellanåt. Men hon är alltid positiv & kommer direkt till staketet & vill bli hämtad när jag kommer till stallet! Hon blev riktigt fin i steget när hon fick skor på sig så det ska bli roligt att se vad det blir av henne.

Det har flyttat in en ny häst hos oss! Fina Mozart, en äldre gentleman som ska förgylla livet för oss här på gården. Jag hoppas verkligen att vi kan göra detsamma för honom! Gandalf blev glad över sin nya hagkompis & dom verkar trivas tillsammans. Mozart är en väluppfostrad & jättesnäll kille som jag hoppas vi får många år tillsammans med....

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Camilla (Fasi :)) » Nu är han här....Divar sonen.:  ”Vilken jättefin kille! Jag skulle säga att han är skimmel född isabell. :)”

  • Frida » Hälsningar från Frida & Ganti!:  ”Åh va roligt att du lagt ut bilder:-) Superfina Ganti! Han har skött sej exempla..”

  • Nina » Midnattstrav...:  ”Tack kära vän för de fina orden .. ja, hon är fantastisk min Ärta och jag är såå..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-