Långt mellan gångerna

Gandalf en vintrig dag i slutet på mars 2015. Gandalf en vintrig dag i slutet på mars 2015.

Det är tyvärr glest mellan uppdateringarna här på sidan....

Vi har en härlig tid här uppe just nu! Soliga, varma dagar & även om snömängden minskat rejält sista tiden så finns det massor kvar. Grusvägarna har tinat fram & man kan skymta gräsmattor på vissa ställen. Snart är det sommar!

Seidur är kvar nere i Dalarna hos Reynir & Maria. Där går det bara fint & planerna är närmast avelsvisning antingen på Romme 28-31 maj eller alternativt på Wången 9-11 juni. Sen ska han ut på några tävlingar med sikte på SM i juli.

I år ska jag att lösa licens på Seidur så han kommer finnas tillgänglig för betäckning nere i Avesta för dom som är intresserade.
Min fina Grágás kommer iallafall att få en dejt med honom....

Gandalf & Mozart trivs verkligen tillsammans. Gandalf håller igång gammelgubben som verkar trivas & är minst lika ivrig på bus som sin yngre kompis!
Jag har länge tänkt köpa en riktig mätsticka men inte kommit till skott än, hade varit kul att slippa mäta hästarna med tumstock som inte blir så exakt. Gandalf har vuxit på höjden rejält & känns riktigt stor när man har honom på stallgången, syns även i hagen att han är ganska jämnhög med Mozart. Skulle gissa att han börjar vara runt 140 cm & han är inte fyllda 2 år än!! Blir nog en stor & snygg kille med underbart temperament!
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Camilla (Fasi :)) » Nu är han här....Divar sonen.:  ”Vilken jättefin kille! Jag skulle säga att han är skimmel född isabell. :)”

  • Frida » Hälsningar från Frida & Ganti!:  ”Åh va roligt att du lagt ut bilder:-) Superfina Ganti! Han har skött sej exempla..”

  • Nina » Midnattstrav...:  ”Tack kära vän för de fina orden .. ja, hon är fantastisk min Ärta och jag är såå..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-