Nya killar!

Sessa gick en vecka över tiden & fölade på kvällen den 7 juni så både sambon & min son fick vara med. Jag hade ju lovat att Anton skulle få vara med vid fölning så det blev verkligen perfekt! Det är en otrolig upplevelse! Grágás fölade den 17 juni så det är 10 dagar mellan fölen....

Själv undrar jag vad man egentligen utsätter sig för, lika nervöst varje gång & ångesten över allt som kan gå fel... Vi har ju inte möjlighet att åka till djursjukhus/kliniker om nåt är galet & ibland har vi inte ens veterinär tillgänglig! Man får försöka lösa det mesta på egen hand, som tur är så gick bägge fölningarna relativt bra.

Det blev iallafall två jättefina hingstföl! Undrar vart min beställning på ston tog vägen!? Nåja, dom verkar friska & krya & det är ju huvudsaken. Bägge två har Seidur från Ránagården som pappa & han har lämnat fina avkommor tidigare så även denna gång!

Kombinationen Grágás/Seidur var jag extra nyfiken på, det trodde jag skulle kunna bli riktigt bra. Resultatet är ingen besvikelse! Han är långbent, smäcker, har ett jättefint uttryck & rör sig riktigt fint!

Sessa/Seidur fick en stor, rejäl rödskäck med stor bläs & även han ser fin ut! Han påminner väldigt mycket om Ganti....  

Annat än nöjd kan jag iallafall inte vara. =)
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Camilla (Fasi :)) » Nu är han här....Divar sonen.:  ”Vilken jättefin kille! Jag skulle säga att han är skimmel född isabell. :)”

  • Frida » Hälsningar från Frida & Ganti!:  ”Åh va roligt att du lagt ut bilder:-) Superfina Ganti! Han har skött sej exempla..”

  • Nina » Midnattstrav...:  ”Tack kära vän för de fina orden .. ja, hon är fantastisk min Ärta och jag är såå..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-