Älsklingshästen hemma!

Reynir & Seidur juli 2017 Reynir & Seidur juli 2017

Seidur har kommit hem & jag ska försöka hinna njuta lite själv av min fina häst, ett tag iallafall! Känner mig riktigt taggad att börja rida & träna igen, det är ett bra tag sen & jag känner mig väldigt ringrostig! Hoppas bara att min fot håller, tyvärr har jag ännu problem efter min rejäla stukning förra året när jag slet av två ledband i fotleden.

Undri är numera valack, ett tufft beslut men det känns rätt. Eftersom jag redan har hans pappa, Seidur & även en 4 årig hingst, Gandalf (e.Divar från Lindnäs) som ser lovande ut så känns det onödigt att lägga massor av pengar på att även satsa på Undri som hingst. Dessutom får han förmodligen ett betydligt trevligare liv som valack. Hade jag haft obegränsat med pengar hade valet kanske varit ett annat...

Undri står fortfarande hos Reynir i Dalarna. Han är till salu så söker du en riktigt snygg häst till framtida tävling på hög nivå så passa på!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Camilla (Fasi :)) » Nu är han här....Divar sonen.:  ”Vilken jättefin kille! Jag skulle säga att han är skimmel född isabell. :)”

  • Frida » Hälsningar från Frida & Ganti!:  ”Åh va roligt att du lagt ut bilder:-) Superfina Ganti! Han har skött sej exempla..”

  • Nina » Midnattstrav...:  ”Tack kära vän för de fina orden .. ja, hon är fantastisk min Ärta och jag är såå..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-